Ce este vitamina K2 cu MenaQ7?

Vitamina K2+D3 cu Mena Q7 ajută la dezvoltarea densității oaselor și dinților, la menținerea arterelor și inimii fără depuneriprevine calcifierea! Încetinește îmbătrânirea și contribuie la sănătatea prostatei.

Declarații de sănătate în Europa   

Declarații de sănătate 

Aprobate de către EFSA – Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară

PENTRU SISTEMUL CARDIOVASCULAR

Vitamina K2 contribuie la coagularea normala a sangelui.

PENTRU OASE

Transporta calciul depus din vene si artere in oase.

PENTRU DINTI

si cotribuie si la dezvoltarea craniului pentru a avea spatiu suficient pentru dinti.

REGLEAZA NIVELUL CALCIULUI IN SANGE

si curata depunerile din artere si inima.

PENTRU SISTEMUL IMUNITAR

Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Mena Q7 (menaquinona) vitamina K2 naturala joaca rol in curatarea venelor si arterelor de depuneri, ajuta la cresterea rezervei de calciu din structura oasoasa. O scadere sanatatii oaselor poate duce la fracturi si dureri de spate. De aceea este foarte important sa dedicam o atentie speciala vitaminei K2. EQ K2+D3 (menaquinone-7) este o vitamina anti-imbatranire care rezulta oase si vase sanguine sanatoase. Studiile clinice arata ca organismul nostru necesita un raport zilnic de Vitamina K2 de cel putin 180 micrograme. EQ K2+D3 contine 200 μg si MenaQ7, astfel, transporta calciul depus din vene in oase. Pe de alta parte, Vitamina K2 este foarte greu de gasit in dietele occidentale, spre deosebire de unele tari asiatice (ex: Japonia) unde se poate gasi cu usurinta.

CONTINE VITAMINA D3

Normalizeaza nivelul calciului din sange, mentine dintii si structura osoasa.

CONTRIBUIE LA DIVIZIUNEA CELULARĂ

Omega 3/9 si Vitamina K2+D3 cu MenaQ7 stimuleaza regenerarea celulelor stem

EFECTE ANTI-AGING

Incetineste imbatranirea.

CU TEST DE SÂNGE

Prima companie din lume cu test uscat de sange pentru K2!

PRODUS IN NORVEGIA

Din cel mai pur mediu posibil!

Cum se administrează?

Pentru o absorbție mai bună recomandăm folosirea Vitaminei K2+D3 doar după o lună de tratament cu Omega-3!

Detalii utriționale / doza zilnică recomandată1 capsulă
Vitamina K2200 μg
Vitamina D310 μg200%*

*Din valoarea de referință DZR

Nivelul recomandat al concentrației serice de vitamina K2 (MK7) în sânge este de 5,0 ng /mL sau mai mare. Prin consumarea dozelor zilnice recomandate în mod regulat, riscul de osteoporoză și evenimente cardiovasculare scade cu aproximativ 50%.

Se recomanda un tratament de 24 luni pentru curatarea calciului depus in vene.

Avertisment! Vă rugăm să consultați medicul dacă luați anticoagulante, sunteți însărcinată, sau dați produsul unul copil cu vârsta sub 1 an de zile.

Vitamina K2 – (menaquinone), vitamina D3 (cholecalciferol), ulei din seminte de in (Linum usitatissimum), gelatina (capsule), oxizi si hidroxizi de fier , stabilizator (glicerina).

Depozitati in loc uscat la 15-25 °C si evitati expunerea directa la soare. Nu lasati la indemana copiilor mici.

Fabricat in Norvegia exclusiv pentru Eqology AS in conformitate cu standardele GMP. Suplimentele de dieta nu reprezinta un substitut pentru o dieta sanatoasa si variata. Va rugam sa consultati un medic daca luati anticoagulante sau dati produsul unui copil cu varsta sub 1 an.

Alte întrebări frecvente

Cercetările arată că* vitamina K2 inhibă dezvoltarea osteoporozei și a rigidității arteriale. Vitamina K2 facilitează asimilarea calciului în matricea osoasă și asigură menținerea oaselor puternice și sănătoase. Mai mult, vitamina K2 facilitează procesele necesare pentru îndepărtarea calciului din plăcile aterosclerotice și zonele deteriorate din suprafața interioară a peretelui arterial. Menținerea unui nivel suficient de concentrație serică a vitaminei K2 este, prin urmare, importantă pentru a proteja structurile osoase și sănătatea cardiovasculară.

*Surse: Geleijnse, JM et al: Dietary intake of Menaquinone is associated with Reduced Risk of Coronary Heart Disease: The Rotterdam Study. J.Nutr. 134: 3100 – 3105, 2004.

Această analiză măsoară nivelul concentrației serice al vitaminei K2 (MK7) în sânge. Valoarea concentrației oferă o indicație a riscului relativ pentru dezvoltarea ulterioară a bolilor cardiovasculare și osoase. Nivelul recomandat al concentrației serice de vitamina K2 (MK7) în sânge este de 5,0 ng /mL sau mai mare. Un nivel sub 2,0 ng / ml indică un risc crescut de apariție a osteoporozei și a bolilor cardiovasculare. Am proiectat EQ K2 + D3 pentru a asigura un nivel stabil de concentrație serică peste cel recomandat, de 5,0 ng/mL. Prin consumarea dozelor zilnice recomandate în mod regulat, riscul de osteoporoză și evenimente cardiovasculare scade cu aproximativ 50%.

Se recomanda un test inainte de inceperea tratamentului si un alt test dupa 6-12 luni de tratament cu Eq K2+D3. Puteti obtine informatii sigure despre nivelul concentrației serice al vitaminei K2 (MK7) în sânge cu un simplu test anonim, efectuat acasa din numai 8-10 picaturi de sange. Se face testul cf. videoului de instructiuni, dupa care examinarea acestuia se va efectua in Oslo, Norvegia trimis prin posta (cu plicul pre-plătit inclus în pachet) la clinica VITAS, iar rezultatele le puteti verifica (in 15-20 de zile)  folosind codul din plic, unicul identificator legat de rezultate – 100% anonim.

Nu. Testul pentru K2 se poate efectua fara restrictii de genul.

Cu toate ca vitamina D este numita vitamina, aceasta nu este tocmai o vitamina din moment ce poate fi produsa de piele prin expunerea la soare. In multe tari (mai ales din Africa), expunerea suficienta si prelungita la soare si continutul alimentelor poate fi de ajuns. Totusi, nu exista recomandari generale pentru cat de mult bronz este necesar pentru a atinge nivelul adecvat de vitamina D in organism. Dezavantajul expunerii intense la soare este ca aceasta poate cauza un risc crescut de cancer de piele, de unde si discutia continua intre oamenii de stiinta referitoare la folosirea solarelor si saloanelor de bronzare.

Vitamina D3 (Cholecalciferol) este forma vitaminei D rezultata din expunerea la lumina soarelui. Aceasta forma este convertita in ficat in vitamina D 1,25 dihydroxy activa biologic.

Preț Eq K2+D3 MenaQ7 30 capsule

Mena Q7 Vitamina K2 naturală (menaquinona)

35€ TVA inclus + Transport 4€

Recomandăm un tratament de minim 12 luni!
În cadrul pachetelor vă oferim prețuri reduse!

Preț Eq K2 Test Kit – Test de sânge

NOU! Testează-ți nivelul de K2 în organism!

99€ TVA inclus + Transport 4€

Recomandăm un test înainte și un alt test
după tratament de 9-12 luni!

Pachet 6 luni cu plată lunară

Include 1 cutie cu 30 capsule / luna,
K2 Test Kit optional la doar 100 € 2buc.

234 €

30 € – Transport si TVA inclus

+30 € / luna urmatoarele 5 luni
pentru 1 cutie 30 capsule / luna
Total 180 € platibil in 6 luni

Pachet pentru 6 luni

Include 6 cutii cu 30 capsule,
K2 Test Kit optional la doar 100 € 2buc.

234 €

150 € – TVA inclus

O singura plata si o singura livrare!
Transport Gratuit

Cel mai popular!

Pachet pentru 6 luni cu Teste

Include 6 cutii cu 30 capsule,
K2 Test Kit 2buc. inclus

432 €

250 € – TVA inclus

O singura plata si o singura livrare!
Transport Gratuit
2 teste la pret de 1!

EQ Vitamin K2 TEST KIT

Se recomanda un test inainte de inceperea tratamentului si un alt test dupa 6-12 luni de tratament cu Eq K2+D3. Puteti obtine informatii sigure despre nivelul concentrației serice al vitaminei K2 (MK7) în sânge cu un simplu test anonim, efectuat acasa din numai 8-10 picaturi de sange. Se face testul cf. videoului de instructiuni, dupa care examinarea acestuia se va efectua in Oslo, Norvegia trimis prin posta (cu plicul pre-plătit inclus în pachet) la clinica VITAS, iar rezultatele le puteti verifica (in 15-20 de zile)  folosind codul din plic, unicul identificator legat de rezultate – 100% anonim.

Această analiză măsoară nivelul concentrației serice al vitaminei K2 (MK7) în sânge. Valoarea concentrației oferă o indicație a riscului relativ pentru dezvoltarea ulterioară a bolilor cardiovasculare și osoase. Nivelul recomandat al concentrației serice de vitamina K2 (MK7) în sânge este de 5,0 ng /mL sau mai mare. Un nivel sub 2,0 ng / ml indică un risc crescut de apariție a osteoporozei și a bolilor cardiovasculare. EQ K2 + D3 asigură un nivel stabil de concentrație serică peste cel recomandat, de 5,0 ng/mL. Prin consumarea dozelor zilnice recomandate în mod regulat, riscul de osteoporoză și evenimente cardiovasculare scade cu aproximativ 50%.