Produsele noastre sunt dezvoltate în colaborare cu principalii medicinaliști, homeopați și biochimisti. Dezvoltarea și fabricarea produselor au loc în Norvegia și în UE, în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice).

Toate produsele noastre se bazează pe ingrediente naturale, de înaltă eficiență care nu sunt pe lista „interzise” a WADA și sunt testate pentru substanțe interzise și aprobate de către Cologne List®. Furnizorii noștri garantează că niciunul dintre produsele Eqology nu este testat pe animale.

Eqologia este în plus față de furnizorul nostru de certificate EQ Pure Arctic Oil certificat MSC. MSC, Consiliul de administrație marină este o organizație non-profit internațională. Certificatele de pescuit MSC asigură că peștii sunt capturați la niveluri care permit populațiilor de pești și ecosistemelor de care depind să rămână sănătoase și productive pentru viitor. Prin aceste mijloace, clienții noștri pot fi siguri că omega-3 din EQ Pure Arctic Oil este de cea mai înaltă calitate, provine și prelucrat la cele mai înalte standarde de sustenabilitate.

Nu.

Autoritățile daneze din domeniul sănătății recomandă femeilor însărcinate omega-3 să se asigure că primesc suficientă vitamină D și o cantitate suficientă de omega-3. Vitamina D este necesară pentru absorbția de calciu, care asigură nivelul optim de dezvoltare a structurii osoase a fătului. EQ Pure Arctic Oil conține de asemenea mulți acizi grași omega-3 DHA, importanți pentru dezvoltarea creierului și a vederii. Unele studii indică faptul că, dacă o mamă primește suficientă omega-3 în timpul sarcinii, creierul copilului se va dezvolta mai bine.

Uleiul de pește proaspăt are un gust neutru și nu miroase. Un miros puternic de pește de produse omega-3 ne spune că uleiul este rancid, ceea ce nu este bun pentru noi. Uleiul uscat atacă cantitatea de vitamina C și vitamina E (cei mai importanți antioxidanți) pentru a neutraliza uleiul oxidat. Oxidarea / înrădăcinarea a crescut atacul radicalilor liberi asupra țesuturilor, care este baza multor boli, dar și a îmbătrânirii premature.

Omega-3 este termenul general pentru un grup de acizi grași diferiți. Unii dintre acești acizi au arătat efecte pozitive asupra sănătății noastre. De aceea este important să alegeți produse care oferă tipuri de omega-3 care conțin un tip de ulei documentat, și anume DHA și EPA. EPA conține un lanț de 20 de atomi de carbon și cinci legături duble, în timp ce DHA are un lanț cu 22 de atomi de carbon și 6 legături duble. Există o mulțime de DHA în creier, în inimă și în ochi și de aceea este sigur că acești acizi grași sunt de o importanță majoră pentru aceste organe. EPA este un precursor al neurotransmițătorilor ca parte a procesului inflamator și poate lua parte la gestionarea acestui proces.
DHA are mai multe mențiuni de sănătate decât EPA, iar cele mai bune produse omega-3 conțin mai mult DHA decât EPA.
Următoarele afirmații privind sănătatea au fost aprobate de Comisia Europeană în conformitate cu următoarele legi privind produsele alimentare: Regulamentul Comisiei 432/2012 (UE) din 16/05/2012 și Regulamentul Comisiei 536/2013 (UE) din 11/06/2013 pentru omega-3 EPA și DHA și pentru vitamina D3:

 • DHA și EPA contribuie la funcția cardiacă normală (0,25 g pe zi)
 • DHA și EPA contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale (3 g pe zi)
 • DHA și EPA contribuie la menținerea nivelurilor normale de trigliceride din sânge (2 g pe zi)
 • DHA ajută la menținerea nivelurilor normale de trigliceride din sânge (2 g pe zi combinate cu EPA)
 • DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului (0,25 g pe zi)
 • DHA ajută la menținerea vederii normale și a funcției ochiului (0,25 g pe zi)
 • Contribuția mamei DHA contribuie la dezvoltarea normală a creierului fetal și a copiilor alăptați (0,2 g de DHA în plus față de doza zilnică recomandată de acizi grași omega-3 (EPA + DHA), care este de 0,25 g )
 • Contribuția mamei DHA contribuie la dezvoltarea normală a ochilor fătului și la copiii care alăptează (0,2 g DHA pe lângă doza zilnică recomandată de acizi grași omega-3 (EPA + DHA), care este de 0,25 g).

Uleiul de pește și uleiul de ficat de cod sunt două lucruri diferite. În timp ce uleiul de ficat de cod este fabricat exclusiv din ficat de cod, uleiul de pește este fabricat din pește întreg.

Este foarte important! există atât de multe produse cu omega-3 pe piață, și nu sunt toate la fel, chiar dacă pare. În 2011, Comitetul științific norvegian pentru siguranța alimentară a publicat două rapoarte privind produsele omega-3. Unul dintre ei a concluzionat că este benefic pentru sănătate să ingereze acizi grași omega-3. Al doilea a concluzionat că pot exista unele preocupări cu privire la gamele de produse omega-3. Prin urmare, este important ca consumatorul să aleagă produsele omega-3 de la producătorii cunoscuți și serios care controlează dezvoltarea petrolului.
Există multe studii care arată că este important să obțineți suficient omega-3. Unele cercetări indică faptul că rezultatele studiului sunt strâns legate de ceea ce sunt utilizate în cercetarea produselor omega-3. Acest lucru indică faptul că este important să alegeți produsul potrivit omega-3 pentru a obține beneficii pentru sănătate din consumul de omega-3.

Nu s-au constatat efecte negative de a lua până la 3 grame de omega-3 pe zi. Dozele mai mari de 3 grame sunt clasificate ca un medicament și trebuie luate numai sub îndrumarea unui medic.

Timpul de sângerare poate fi prelungit prin aportul regulat de acizi grași omega-3 de peste 1 gram pe zi. Acest lucru poate determina inima să nu mai fie nevoită să creeze o presiune atât de mare de fiecare dată când sângele este pompat în organism și, prin urmare, tensiunea arterială este relativ scăzută. Acest lucru a fost de asemenea observat în unele studii clinice.

În general, cineva care ia anticoagulat trebuie să consulte un medic dacă dorește să înceapă (sau să oprească) administrarea de suplimente alimentare.

Vegetația Omega-3 (acidul alfa-linoleic) poate fi găsită în anumite alimente, însă cea mai importantă sursă sunt uleiurile vegetale. DHA și EPA pot fi găsite numai în produsele marine cum ar fi pește sau ulei de pește. Acești acizi grași cu lanț lung, DHA și EPA, sunt cei care ne dau principalele beneficii pentru sănătate.

Corpurile noastre pot produce cea mai mare parte a grăsimii de care au nevoie, dar anumite tipuri de acizi grași trebuie luate din dietă. Acestea se numesc acizi grași esențiali și sunt împărțiți în două grupe: acizii grași omega-3 (acizii grași n-3) și acizii grași omega-6 (acizii grași n-6). Omega-3 se găsește în principal în pește gras, în timp ce omega-6 are mai multe surse, cum ar fi pâinea integrală, ouăle, cele mai multe uleiuri vegetale și cerealele.
Dieta noastră modernă este alcătuită dintr-o cantitate tot mai mare de alimente prelucrate, dar și din pește sau carne hrănite în mod industrial. Aceasta înseamnă că alegerea ingredientelor din pește și alimentele pentru animale a fost lăsată în industria alimentară, care, din motive economice simple, a consumat în cantități prea mari uleiuri vegetale omega-6 cum ar fi ulei de porumb, soia, palmier și floarea-soarelui. În același timp, consumăm prea puține produse pe bază de pește, care sunt principala sursă de acizi grași omega-3.
Studiile arată că, în medie, avem 15 ori mai mult omega-6 în organism decât omega-3 când raportul recomandat este 2: 1. Un dezechilibru omega-6/3, împreună cu prea puțin omega-3, cum ar fi starea inflamatorie crescută, metabolismul și roșeața, dar și efecte negative asupra organelor cum ar fi inima, creierul și ochii. De aceea este important să luați EQ Pure Arctic Oil, un produs care ne oferă un supliment de acid gras omega-3 și ajută corpul nostru să obțină un raport mai echilibrat de tipuri de acizi grași. Scopul pentru oricine vrea să aibă grijă de sănătate ar trebui să fie obținerea unui raport omega-6 / omega-3 de 5 sau mai mic; ceea ce înseamnă că aveți până la 5 ori mai mult omega-5 în organism decât omega-3.

Vitamina D este esențială pentru sistemul nostru imunitar. Cei care trăiesc în nord și au ierni lungi cu lumină solară limitată își iau tradițional D-vitamina D, în special uleiul de ficat de cod. Vitamina D este necesară pentru absorbția calciului și a fosforului, care îmbunătățește dinții și oasele. De asemenea, este important să luptăm împotriva cancerului. Cercetări mai recente au arătat că avem nevoie de 5 ori mai multă vitamină D decât recomandările anterioare. Copiii și persoanele în vârstă au nevoie de două ori mai multă vitamină D ca adulți. Printre alte proprietati, crema de protectie solara SPF opreste vitamina D de la transformarea razelor solare prin piele. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui să luați EQ Pure Arctic Oil în fiecare zi pe tot parcursul anului.

Da, acesta este un produs omega-3 (cu adaos de ulei de măsline (omega-9 și vitamina D3).

Doza zilnică recomandată este de 0,15 ml pentru greutatea corporală de 1 kg. Adulți peste 50 kg: 7,5 ml (aproximativ 1,5 lingurițe) pe zi. Adulți peste 80 kg: 12 ml (aproximativ 1 lingură) pe zi. Vă recomandăm o doză dublă în prima lună.

EQ Pure Arctic Oil este un ulei de pește (EPA și DHA) cu ulei de măsline presat la rece, vitamina E (stabilizator), aromă (lamaie), vitamina D3.

Am ales să adăugăm acizi grași omega-9 și niveluri ridicate de antioxidanți polifenoli dintr-un ulei de măsline presat la rece. Oasele grase Omega-9 contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge, la inima sănătoasă și, de asemenea, ajută la gestionarea glicemiei în sânge. Soluția pentru revenirea reacțiilor inflamatorii și a bolilor cardiovasculare este de a crește aportul de acizi grași omega-3 și de omega-9 de calitate superioară și nu doar de a reduce aportul de omega-6.

În dieta occidentală de astăzi, există prea mult omega-6 în comparație cu cantitatea de omega-3 pe care o primim. Din acest motiv, nu este necesar să luați omega-6 ca supliment.

Uleiul de omega-3 provine din pești de cod, egrefin și negru de cod din apele reci și nutritive ale Oceanului Arctic.

Uleiul este luat din cod, ou și cod negru.

Capul și ficatul codului sunt în special grași și conțin cantități mari de omega-3.

Persoanele cu alergii la pește și fructe de mare trebuie să știe că produsul conține ulei de pește.

Persoanele care iau anticoagulante, femeile însărcinate sau copiii sub 1 an trebuie să se consulte cu medicul înainte de a utiliza produsul.

Flacoanele nedeschise trebuie păstrate într-un loc închis, uscat și rece sau în frigider. Flaconul deschis trebuie să fie refrigerat și utilizat în decurs de 90 de zile. A nu se lasa la indemana copiilor.

Când se păstrează sub 4 ° C, uleiul poate deveni opac datorită uleiului de măsline. După câteva minute la temperatura camerei, uleiul va deveni din nou transparent.
Care este diferența dintre EQ Lifeforce și EQ Pure Arctic Oil?
EQ Pure Arctic Oil conține Omega-3 cu ulei de măsline adăugat (Omega-9) și Vitamina D3. EQ Lifeforce conține, de asemenea, vitamina K2.

EQ Pure Arctic Oil conține ulei de pește de cod, egrefin și cod negru. Raportul dintre DHA și EPA în aceste pești reflectă raportul EQ Pure Arctic OIl. În acest caz, există mai mult DHA decât EPA, așa cum este cazul în majoritatea celulelor noastre. Uleiul de omega-3 din Lifeforce este din macrou și anșoa. Acest tip de pește are mai mult EPA decât DHA, rezultând aceeași proporție în uleiul de pește Lifeforce.

Copiii pot lua EQ Pure Arctic Oil de îndată ce o pot înghiți. Urmați doza recomandată pe flacon.

Orice timp se potrivește daca rutina zilnică este în regulă.

Când o sticlă Pure Arctic Oil EQ este deschisă, este expusă la oxigen. Dacă sticla este lăsată deschisă într-o încăpere caldă, va fi mai vulnerabilă la arsuri. Prin urmare, se recomandă păstrarea în frigider.

Nu, uleiul este curățat de toate metalele grele și de alți poluanți posibili.

Nu, pielea uscată poate fi un semn vizibil al faptului că organismul nu are suficientă cantitate de acizi grași esențiali, dar și pielea cu un aspect dur pe brațe. Organismul va prioritiza mai întâi celulele din organele vitale, astfel încât pielea va fi ultimul organ care va primi nevoia de a găsi.
Alte simptome cunoscute ale deficienței de acizi grași pot fi:

 • Dezvoltarea creierului slab
 • Probleme de a păstra atenția și concentrarea
 • Modificări în comportament, labilitate emoțională
 • Tensiune internă / agitație
 • Anxietate, depresie
 • Creșterea setei, urinarea frecventă și cantități mari de urină
 • Boala atopică (în special eczemă)
 • Parul uscat si matreata, unghiile moi sau fragile
 • Creștere scăzută

1. O mai bună absorbție și un efect mai bun decât orice alt produs omega-3 disponibil pe piață.
EQ Pure Arctic Oil este perisabil. Acesta conține, de asemenea, toți acizii grași care alcătuiesc familia omega-3. acest lucru înseamnă că organismul primește aceleași tipuri de acizi grași omega-3 prin EQ Pure Arctic Oil pe care le-ar obține de la o masă bună de pește proaspăt de grăsime. Un EQ Pure Arctic Oil corespunde cu cantitatea de acizi grași omega-3 pe care ați avea nevoie în aproximativ o lună – în funcție de greutatea corporală. Odată ce flaconul este deschis, uleiul va fi păstrat timp de 8 săptămâni și va fi păstrat în frigider.

2. Respectă și depășește
Acesta depășește toate cerințele naționale și internaționale privind puritatea și se garantează că nu conține toxine sau metale.

3. Ușor de înghițit, ușor de luat doza corectă.
Majoritatea oamenilor au probleme cu înghițirea pastilelor sau a capsulelor. Lichidele sunt preferate de cele mai multe, indiferent de vârstă. Efectele biologice bune ale acizilor grași omega-3 depind de faptul că primim suficiente produse de înaltă calitate. Doza zilnică actuală și suficientă este dificil de administrat prin capsule sau pilule. De aceea oferim EQ Pure Arctic Oil ca lichid cu aromă de lămâie reconfortantă.

4. Gust mai bun – miros mai bun
Organizațiile naționale și internaționale din domeniul sănătății, medicii și cercetătorii din întreaga lume recomandă luarea uleiului de pește ca supliment alimentar pentru a rămâne sănătoși și pentru a evita bolile. Unul dintre lucrurile care au făcut acest sfat dificil de urmat este gustul și mirosul neplăcut asociat cu uleiul de pește. Chiar și cei mai fanatici fanatici ai sănătății au refuzat de multe ori să ia acest produs fantastic și benefic. Noi, de la Eqologgy, am știut că dacă vrem să reușim să-i convingem pe oameni să ia 1,8 g EPA / DHA zilnic, trebuie să rezolvăm problema gustului și mirosului. Am reusit sa facem acest lucru prin metoda unica de fabricare a uleiului de peste din cod in Arctica. Când gustați EQ Pure Arctic Oil veți fi surprinși să aflați că este chiar ulei de pește oemga-3. Gustul este atât de scăzut încât uleiul poate fi folosit cu ușurință pentru alimente, de exemplu în sosuri sau salate. Puteți chiar să adăugați EQ Pure Arctic Oil la un tort sau aluat de înghețată fără să observați nimeni.

5. Reîmprospătarea și ușor de luat în cantitatea potrivită
EQ Pure Arctic Oil nu se ascunde în capsule. Calitatea este incontestabilă, iar gustul și mirosul sunt mărturie pentru acest lucru. Gustați-l, nu vă va dezamăgi.
Vedem că cei mai mulți oameni care au luat EQ Pure Arctic Oil au recomandat-o prietenilor și cunoștințelor. În Norvegia, vedem o creștere a numărului de profesioniști din domeniul medical care recomandă pacienților săi ulei omega-3 ca supliment alimentar care să fie utilizat în plus față de medicamente. Eqologia consideră că acest lucru susține faptul că am făcut alegerea potrivită în dezvoltarea EQ Pure Arctic Oil – și pentru dvs.
EQ Pure Arctic Oil este de înaltă calitate. Îndeplinesc viitoarele reglementări stricte ale UE. Uleiul este extras din întregul pește, iar producția de ulei începe imediat pe barca de pescuit. Adesea durează doar câteva minute de când peștele a ajuns la bord pentru a fi transformat în ulei de pește. Aceasta înseamnă că uleiul de omega-3 din EQ Pure Arctic Oil este foarte proaspăt.

6. Valori scăzute Totox
Valorile scăzute ale Totot sunt considerate un semn bun pentru calitatea uleiului Omega-3. Totox este o valoare calculată a „produselor de oxidare” a valorilor relevante ale uleiului omega-3 și reprezintă suma de 2x PV + AV. Valoarea Totox a uleiului de pește pe care îl folosim în EQ Pure Arctic Oil este scăzută, deci mai bună decât cea mai mică valoare măsurată în TV2 hjelper deg, un program de ghid pentru consumatori, atunci când produsele norvegiene cu omega -3 în 2014. Valoarea cea mai scăzută măsurată în Programul a fost 9.3. Valorile uleiului de ecuație Omega-3 variază ușor în funcție de lot, dar sunt cuprinse între 6 și 8.

Fapte amuzante:
EFSA – Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară raportează că adulții primesc doar 32% din doza zilnică recomandată de Omega-3 și copiii cu 25%. În Europa de Vest și în SUA, există și un consum mai mare de acizi grași Omega-3 esențiali și o supracompensație corespunzătoare a medicamentelor pentru a reduce durerea din cauza diferitelor tipuri de boli inflamatorii.

De ce recomandă Eqology clienților săi să ia doză dublă în prima lună?
Corpul este ca o mașină care se adaptează și se adaptează. Deși în general se spune că o celulă roșie funcționează pentru o medie de 120 de zile și că cantitățile de acizi grași omega-3 pe care le putem pune într-o celulă deja existentă sunt limitate, experiența a arătat că oamenii care au valori ale omega -3 indicele prea mic va fi capabil să le crească mai repede prin dublarea consumului de omega-3 la început. Acest lucru se poate întâmpla deoarece „celulele sanguine noi” încorporează mai mulți acizi grași omega-3 decât în ​​mod normal. Același lucru se poate întâmpla și cu alte celule din organism. Este, de asemenea, o practică binecunoscută de a prescrie o doză de încărcare mai mare a diferitelor medicamente, cum ar fi antibiotice etc.

De ce o subscripție cu o perioadă obligatorie?
În principal, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune prețuri de ulei și de testare.
De asemenea, este cunoscut faptul că utilizarea regulată a acizilor grași omega-3 va contribui la menținerea sănătății optime. Multe dintre efectele pozitive asupra sănătății sunt resimțite doar după un timp – și acest timp poate fi mai lung decât este nevoie pentru a obține valori măsurabile pentru raportul omega-6 / omega-3. Din acest motiv, este important ca clienții noștri să primească un mic impuls pentru a alege un stil de viață sănătos – și un aport sănătos de omega-3 – în timp.

În broșura care acompaniază testul este menționat că mostra de sânge trebuie să fie trimisă în aceeași zi sau cel târziu în ziua următoare. Locuiesc departe, există vreun risc că ar putea fi afectată analiza?
Proba va fi ținută la temperatura camerei timp de cel puțin 7 zile. Dacă locuiți departe, ar fi o idee bună să nu trimiteți testul înainte de sfârșitul săptămânii sau sărbătorii naționale, ci să îl păstrați la fridiger și să îl trimiteți în prima zi lucrătoare posibilă.

Poate fi afectată analiza dacă sunt vegetarian, însărcinată, dacă alăptez, dacă sunt la dietă, am diabet sau o boală/cancer – și poae folosirea de EQ Pure Arctic Oil să ajute dacă deja am cancer, sistem imunitar scăzut și am reacții inflamatorii în organism?
Nu este dăunător să determinăm raportul Omega-6 / Omega-3. Dacă aveți o afecțiune medicală care este tratată, rezultatele testului trebuie discutate cu medicul dumneavoastră. De asemenea, folosirea EQ Pure Arctic Oil trebuie să fie discutată cu medicul dumneavoastră dacă vă aflați sub un anumit tratament. Vrem să subliniem din nou că EQ Pure Arctic Oil este un produs sănătos și se recomandă utilizarea acestuia pentru a rămâne sănătoasă și a preveni bolile.

Pot fi afectate rezultatele de o dietă sau îmbolnăvire din ultimele zile dinainte de test?
Nu într-un mod semnificativ.

Există alți factori de care ar trebui să țin cont ce îmi pot afecta rezultatele testului?
Nu într-un mod semnificativ.

Este periculos să manevrăm testele de sânge ale altor persoane având în vedere diversele boli de sânge?
Vă recomandăm să colectați propria dumneavoastră probă de sânge și să evitați colectarea probelor de la alții.

Este testul sigilat?
Da, lancetele ce sunt folosite pentru a înțepa degetul sunt sigilate.

Care este politica mea de confidențialitate și este în siguranță să stochez?
Rezultatele sunt manevrate în totalitate de către partenerul nostru de analiză Vitas AS. Doar persoana care a fost testată și personalul certificat din laboratorul Vitas au acces la rezultate.

De unde știu că rezultatele sunt corecte?
Dacă ați primit un rezultat neașteptat pe care credeți că este greșit, vă recomandăm să citiți Eologia Întrebărilor Frecvente pentru a afla dacă ați făcut o greșeală atunci când efectuați testul. dacă aveți întrebări, contactați-ne la SUPPORT@EQOLOGY.COM

Cred că rezultatele analizei mele sunt incorecte și vreau să reluăm testul – ce pot face?
Contactați-ne la SUPPORT@EQOLOGY.COM