Articole

Înainte de revoluția industrială nivelurile de Omega 3 și Omega 6 din dietă erau aproape de egalitate. Dieta noastră și modul de viață s-au schimbat drastic de atunci, iar industria alimentară folosește și ea foarte multe uleiuri vegetale ieftine extrase din porumb, floarea soarelui și soia, atât în mâncarea dvs. cât și în cea a animalelor. Uleiurile din plante sunt percepute ca fiind Grăsimile Bune, dar oamenii NU CUNOSC faptul că echilibrul acizilor grași din corpurile noastre este esențial pentru o dietă și viață sănătoasă. Hogne Vik este un medic profesor și cercetător experimentat, cine a lucrat cu acizii grași încă din anii 90, fiind responsabilul pentru dezvoltarea produselor EQOLOGY

„Depindem de două tipuri de acizi grași în corpul nostru. Omega 6 și Omega 3. Corpul nostru nu le poate produce singur, ele trebuie consumate prin dietă.” – Spune el.

Acizii grași au diverse funcții în corpul nostru. Omega 6 este acidul gras predominant în membrana celulelor. Omega 3 pe lângă că este parte a membranei este decisiv în regenerarea celulelor. Omega 3 nu va putea să refacă celulele dacă dezechilibrul dintre cei doi acizi grași este foarte mare.

„Dezechilibrul dintre nivelurile de Omega 6 și Omega 3 rezultă riscuri de inflamații în organism. Observăm acest lucru în cazul de boli cronice ale încheieturilor, alzheimer, demenție, boli cardiace, diabet de tip 2 și obezitate, etc…” – Hogne Vik

Raportul recomandat de Omega 3 și Omega 6 este de 5 la 1 sau mai mic. În dieta noastră acest raport este între 10 la 1 și 20 la 1. Rapoartele dintre 5 și 10 la 1 sunt de asemenea asociate cu riscuri de îmbolnăvire, iar noi consumăm de minim 20 de ori mai mult Omega 6.

„Soluția este creșterea consumului de Omega 3. Nu este suficient să depindem de reducerea cantității de Omega 6!” – Hogne Vik

EQ PURE ARCTIC OIL este un produs unic realizat din 100% pește sălbatic din zona arctică și ulei de măsline presat la rece. În plus concentrația ridicată de antioxidanți întărește sistemului imunitar.

„Dacă folosiți EQ PURE ARCTIC OIL timp de 4 luni, echilibrul de acizi grași din organismul dvs. va deveni garantat 5:1 sau mai mic.”  – Hogne Vik

EQ OMEGA 6 OMEGA 3 RATIO TEST este un mod simplu de a determina dacă organismul dvs. este în echilibru sau nu. Testul vă va arată nivelurile celor doi acizi grași din organism.

EQ PURE ARCTIC OIL este produsul de care aveți nevoie pentru a restaura echilibrul natural al acizilor grași din organism.