EQ ASSURANCE

Asigurare de sănătate împotriva bolilor cardiovasculare pentru toți cei care utilizează EQ Pure Arctic Oil pentru mai mult de 6 luni consecutive. Pentru că credem în produsele noastre.

EQ Assurance Agreement PDF

EQ Assurance Claim (Cerere) PDF

Cum functioneazã?
Ca un client activ EQ Pure Arctic Oil, aveți posibilitatea de a face parte din asigurarea colectivă pe care Eqology o are asupra clienților EQ Pure Arctic Oil.

Ce acoperă?
Compania de asigurări va efectua, după primul diagnostic de atac de cord sau un accident vascular cerebral, o plată unică de 25.000 NOK (~2593EUR, si ~5115 EUR in cazul pachetelor PREMIUM). Diagnosticul pentru prima dată trebuie verificat de un medic.

Cine o poate obține?
Cerința este că trebuie să fi fost finalizată perioada de abonament de 6 luni pe EQ Pure Arctic Oil după 30 septembrie 2017. Trebuie să aveți peste 18 ani. Citiți termenii de mai jos.

Cat costa?
Este gratuit atâta timp cât sunteți un client Eqology cu o comandă în curs de desfășurare pe EQ Pure Arctic Oil.

Care sunt termenii?
1. Trebuie sa aveti peste 18 ani, dar sub 80 de ani
2. A finalizat un abonament sau o comandă automată timp de cel puțin 6 luni după 30 septembrie 2017.
3. După 6 luni de consum EQ Pure Arctic Oil, sunteți asigurat automat, atâta timp cât rămâneți pe o comandă auto EQ Pure Arctic Oil.

Ce nu acoperă?
Sunteți asigurat cu o asigurare colectivă de boală critică la prima diagnosticare de atac de cord sau accident vascular cerebral. Asigurarea EQ acoperă NUMAI un diagnostic pentru prima dată de atac de cord sau accident vascular cerebral, verificat de un medic.

Când îmi dau politica de asigurare a EQ?
Acesta va fi trimis pe adresa dvs. de e-mail după a 6-a utilizare a EQ Pure Arctic Oil. În calitate de client activ, sunteți acum parte a asigurării colective pe care Ecologia o are pe clienții noștri loiali EQ Pure Arctic Oil.

Pentru cât timp este asigurată activă?
Asigurarea este activă atâta timp cât veți continua să cumpărați produsul lunar.
În calitate de client activ, sunteți acum parte a asigurării colective pe care Ecologia o are pe clienții noștri loiali EQ Pure Arctic Oil.