Caviarul roșu – beneficiile pentru frumusețe și sănătate

Poți să dai timpul înapoi și să-ți faci pielea să pară mai tânără și mai strălucitoare decât era până acum? Pielea ta este primul lucru pe care oamenii îl văd când te întâlnesc. Aceasta reflectă vitalitatea și energia interioară, creând o primă impresie pozitivă.

Aspectul pielii noastre pare a fi de mare importanță. Se pune întrebarea: ce se întâmplă dacă am putea proiecta un produs de îngrijire a pielii care inițiază un proces de întinerire a suprafeței direct atunci când îl aplici? Ce se întâmplă dacă ar fi un produs cosmetic capabil să activeze celulele pielii responsabile de producerea cărămizilor necesare pentru a recâștiga și a păstra cea mai frumoasă piele posibilă? Și am făcut-o! În acest sens, Eqology a conceput două produse de colagen care redau vitalitatea și energia corpului nostru. Primul produs este EQ Anti-Age Collagen Premium, iar al doilea este EQ Collagen Booster Serum.

Caracteristici excepționale

Cu ceva timp în urmă, Eqology a făcut anunțul cu privire la o moleculă revoluționară de înfrumusețare numită LEX®. Realizată din caviar arctic, LEX® este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii, cu rezultate dovedite. Timp de secole, pescarii norvegieni și-au adus capturile de pește din apele reci virgine din Arctica. Odată ajunși la mal, lucrătorii trebuie să curețe peștii, ceea ce este o muncă grea. Însă ulterior a fost observat un lucru: pielea de pe mâinile persoanelor care au curățat peștii părea extraordinar de tânără, netedă și sănătoasă. De atunci, s-a crezut întotdeauna că ar trebui să existe ceva în pește, care să protejeze pielea pescarilor. Cu toate acestea, a fost nevoie să ajungem până în secolul XXI înainte ca ingredientele unice, respectiv fibroblastele, să fie izolate și testate în detaliu. S-a descoperit că aceste componente nu numai că protejează pielea, ci o reactivează. Fibroblastele sunt elemente bioactive care conțin mulți factori de creștere și peptide. Atunci când sunt aplicate direct pe zona afectată, ele determină celulele îmbătrânite ale pielii să se comporte ca cele tinere. Aceste celule unice reproduc colagenul și chiar fibrele de elastină care întind pielea. Aceleași celule împing o moleculă foarte complexă, numită acid hialuronic în stratul de piele. Această moleculă care se leagă de apă se poate lega de până la 500 de ori greutatea sa și este responsabilă de pielea întinerită și cărnoasă.

Rezultate constante

LEX® este unul din componentele brevetate ale EQ Collagen Booster Serum. Datorită cercetărilor descrise de mai sus, pielea noastră își poate reface acum volumul, tonusul și chiar își poate recăpăta elasticitatea. Dar cea mai mare problemă nu era încă soluționată. Pentru a ajunge la stratul de piele numit dermă, unde sunt localizate fibroblastele care produc fibre, aici la Eqology, a trebuit să găsim o modalitate de a se infiltra în stratul exterior al pielii. Am găsit o modalitate de a penetra epiderma cu cea mai mică pierdere posibilă de peptide bioactive. Au fost necesare multe tehnici pentru a crea aceste efecte. În cele din urmă, demonstrat prin numeroase studii clinice și garantat cu o listă de brevete, putem obține acești factori de creștere chiar acolo, unde sunt cei mai necesari pentru cele mai bune efecte posibile în întinerirea pielii.

Capacitățile unice ale pielii de a se îmbunătăți și reîntineri – aceasta este ceea ce considerăm revoluționar. După câteva săptămâni, am observat o reducere semnificativă a ridurilor pielii. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați EQ Collagen Booster Serum ca parte a rutinei dvs. zilnice de înfrumusețare. Pielea își va reface volumul, elasticitatea, luminozitatea și o pigmentare mai uniformă datorită efectului de luminozitate.

Este nevoie doar de o lună pentru a experimenta senzația rafinată a pielii moi și suple.

Începeți transformarea pielii voastre

Pentru a beneficia la maxim de EQ Collagen Booster Serum, folosiți-l o dată sau de două ori pe zi. Mai întâi, curățați pielea cu gel sau tonifiant și apoi aplicați serul. Pentru bărbați, recomandăm utilizarea acestuia imediat după bărbierit. În cazul pielii sensibile, încercați să evitați zonele din apropierea ochilor.

La ce să vă așteptați de la acțiunile de regenerare ale LEX®? Datorită producerii de colagen nou, fibre de elastină și cantități crescute de acid hialuronic în piele, poate fi prevăzută o gamă largă de efecte dovedite clinic.

EQ Collagen Booster Serum:

  • Atenuează pielea neuniformă; pielea este mai netedă și nivelul de hidratare se îmbunătățește
  • Face pielea mai elastică și îi îmbunătățește consistența
  • Reduce liniile fine și ridurile, datorită noilor fibre de colagen și elastină
  • Menține volumul, elasticitatea și tonusul pielii
  • Hidratează intensiv, datorită acidului hialuronic
  • Face să dispară depigmentarea, să scadă roșeața și îmbunătățește luminozitatea.

Per total, aspectul general al pielii dvs. pare extrem de întinerit.

Mai mult, am decis că meritați o îngrijire a pielii și mai profesională pentru voi. De aceea, la orice comandă de EQ Collagen Booster Serum, includem o cutie cu 15 mostre de ser a 2 ml fiecare! În total, 30 ml în sticlă + 30 ml în plicuri vă oferă volumul dublu de Caviar la întregul potențial, la același preț. Nu-i așa că este revoluționar? Noi credem că este!

Comandă acum (click aici)!

Urmăriți videoclipul despre Caviarul Roșu din Marea Arctică

Sursă: https://eqology.com/ro/15318174/news-ro/product-information-ro/eq-collagen-booster-serum/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.