Cum să alegi cel mai bun Omega-3 pentru tine – ghid în 5 pași

Mai nou, suplimentele nutritive se găsesc peste tot: la farmacie, la hypermarket, la plafar sau la târgurile din centrele orașelor. Așa se face că alegerea celei mai bune variante adaptate pe fiecare individ poate fi dificilă.

Importanța acizilor grași Omega 3 în organismul nostru este deja arhicunoscută, însă alegerea corectă a versiunii adaptată propriilor noastre persoane este marea provocare. Astfel, întocmim un ghid prin care îți arătăm condițiile esențiale pe care să le îndeplinească produsul cel mai bun pentru tine.

  1. Învață să citești eticheta

Primul pas în alegerea corectă a acizilor grași Omega 3 este descifrarea a ceea ce urmează să înghiți. EPA și DHA sunt cele mai comune și vitale elemente ale Omega 3. Urmărește ca DHA să fie mai mare decât EPA. De exemplu, EQ Omega 3 conține 690 mg DHA în 10 ml și 1035 mg DHA în 15 ml.  În plus, caută produsele care conțin ingrediente naturale precum uleiul de măsline presat la rece, extractul de rozmarin, aroma naturală de lămâie, antioxidanții și vitamina D3;

  • Informează-te cu privire la proveniența produsului

Un factor decizional pentru alegerea celui mai bun supliment este proveniența acestuia. În epoca industrializării, cele mai multe surse de Omega 3 sunt din crescătorii în care peștii se dezvoltă artificial, sunt hrăniți cu antibiotice care determină creșterea rapidă și nefirească ori din ape poluate, contaminate cu metale grele complet dăunătoare sănătății umane. Uleiul de pește Eqology provine din cod sălbatic, pește ce se hrănește și crește natural în fiordurile norvegiene, cele mai curate ape ale lumii;

  • Orientează-te către un producător de încredere

Hogne Vik este un medic cercetător care lucrează cu acizii grași încă din anii 90. El este responsabil de dezvoltarea produselor EQ. Datorită cercetărilor realizate, a reușit să introducă pe piața suplimentelor alimentare un produs de încredere care este situat în vârful gamei calitative. EQ Omega 3 este certificat de Consiliul de Administrație Marină (MSC) și este testat și aprobat de Institutul German Cologne List, instituții renumite si cu notorietate la nivel mondial.

  • Alege un ambalaj prietenos pentru consumul zilnic

Se vând pe piață foarte multe produse Omega 3 înglobate în capsule dintr-un material de plastic gros. Sunt numeroase situații în care aceste capsule ascund în interior un ulei rânced, alterat, urât mirositor, oxidat. În plus, acest material artificial folosit pentru ambalarea produsului propriu-zis se digeră mai greu și, ca orice element care nu provine din natură, este dăunător organismului. EQ vine sub formă lichidă, astfel încât să simți mirosul plăcut al uleiului, prospețimea sa. Eqology este singura companie de pe glob care face publică informația cu privire la prospețimea compoziției (nivelul total de oxidare – TotOx). Așa că, gândește-te de două ori dacă vrei să cumperi un produs care nu prezinta această informație. 

  • Militează pentru sustenabilitate și salvarea planetei

Cele mai multe suplimente Omega 3 sunt derivate din pește care pot proveni dintr-un pescuit excesiv. Ca atare, încearcă să găsești produse certificate de organizații care protejează mediul înconjurător cum ar fi Consiliul de Administrație Marina (MSC) care stabilește un standard ridicat pentru pescuitul gestionat corespunzător.

După ce ai bifat toate aceste condiții, poți să comanzi cu încredere produsele noastre aici https://www.eqlife.eu/buy

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.