Vitamina K2 și D3 – Pentru Sănătatea Oaselor Tale

Statisticile spun că peste jumătate dintre femeile care au depășit vârsta de 50 de ani suferă de osteoporoză în diferite stadii. Această afecțiune presupune pierderea densității osoase. De multe ori, durerile sunt ignorate, însă netratată la timp, osteoporoza poate duce la fracturi vertebrale (care conduc la modificarea formei coloanei vertebrale), fracturi de șold (care cauzează probleme majore de dificultate a mobilității) ori fracturi pelviene. Aceste consecințe au o cauză clară: lipsa calciului din organism. Așa se face că nu este suficientă asigurarea unei cantități necesare de calciu în corp, ci este nevoie și de distribuirea și utilizarea corespunzătoare a mineralelor.

Simptomatologia osteoporozei

  • Dureri de spate sau de gât;
  • Pierderea treptată a înălțimii
  • Postura „cocoșată„
  • Fracturi de coloană, șold, încheieturi

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară a acreditat un produs ce are la baza vitamina K2, un adevărat aliat care previne calcifierea și încetinește îmbătrânirea. Dr. Med. Hogne Vik, cel care a descoperit coenzima MenaQ7 este însăși cel care a dezvoltat produsul. Asta înseamnă că acest complex este vârful de gamă pe lângă ceilalți producători care promit aceleași beneficii

MenaQ7 (menaquinona) vitamina K2 naturală are menirea de a transporta în mod eficient calciul din vene în oase. Este un produs de origine norvegiană care contribuie la diviziunea celulară și care asigură o sănătate osoasă pe termen lung. În fapt, este liantul care ajută calciul și celelalte minerale să se lege în matricea sistemului osos și să nu rămână în țesutul moale unde poate produce calcifierea în locurile greșite.

Ultimele cercetări din domeniu au demonstrat că acest tip de tratament nu este doar unul cu scopul vindecării și ameliorării, ci acționează chiar cu un efect regresiv.. Astfel, aproape 80% dintre fracturile cauzate de osteoporoză au fost prevenite prin consumul corect de vitamina K2.

Cu toate acestea, un astfel de supliment poate fi administrat chiar și înainte ca semnele osteoporozei să apară.

De asemenea, asocierea K2 cu D3 reprezintă combinația ideală pentru un sistem osos puternic și sănătos. Deficitul de vitamina D3 este prezent mai ales în rândul persoanelor care lucrează la birou, în fabrici, acasă sau în mașină…mai exact în spații închise. D3 este produsă la nivelul pielii după expunerea la razele soarelui, fapt care aduce după si unele contraindicații. D3 este supranumită Vitamina Soarelui, iar funcția sa biologică este aceea de a absorbi și a fixa în organism calciului și fosforul, mineralele cu cea mai mare răspândire în organismul uman. Modul de viață dezorganizat, fără prea multe activități în aer liber și sedentarismul secolului al XXI-lea ne determină să alegem suplimente de sinteză pentru asigurarea unui nivel optim de D3.

Pentru o absorbție mai bună, specialiștii recomandă o cură de o lună de Omega 3. Pentru efecte sigure, administrarea trebuie să se facă pe parcursul a 24 de luni, astfel încât calciul depus în vasele de sânge să fie curățat.

EQ K2 + D3 MenaQ7 are un ambalaj prietenos, în folii de 30 de capsule necesare pentru o lună de tratament. De asemenea, la cinci cutii de suplimente, a șasea este gratuită. Produsul este recomandat femeilor aflate la menopauză și vârstnicilor.

Dacă și tu ai dureri de spate, de încheieturi sau pur și simplu te gândești la sănătatea ta pe termen lung, atunci intră pe https://www.eqlife.eu/vitamina-k2-menaq7/#pachete-k2-promotionale și comandă.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *