,

Ulei de Pește pentru bebeluși și copii

Specialiștii susțin că uleiul de pește este un produs excelent pentru copii, iar substanțele nutritive pe care le conține sunt obligatorii în dezvoltarea sa. Prin urmare, îl puteți utiliza în continuare în dieta copiilor dvs. Dacă este prea grea pentru a fi înghițit în formă lichidă, puteți alege să luați capsule. Este recomandabil să întrebați medicul pediatru pentru sfaturi despre cum să îl folosească de către copii.

Experții spun că este bine ca cei mici să cumpere toate aceste substanțe nutritive din alimente. Cu toate acestea, mulți copii au deficit de acizi grași Omega 3 deoarece nu mănâncă suficientă pește sau ouă, care sunt principalele lor surse. Nici vitamina D nu excelează prea mult în organism, sursele sale alimentare fiind semnificativ reduse.

Trebuie să oferiți suplimente de ulei pentru copii – sub formă de lichid – care au fost testate și aprobate ca fiind lipsite de metilmercur.

Dacă creșteți un copil vegetarian, este cu atât mai adecvat să oferiți suplimente pentru copii pe bază de ulei de pește, deoarece nutriția plantelor nu obține doza suficientă de oricare dintre substanțele nutritive din uleiurile grase, dar EQOLOGY are si un ulei vegetarian cu Omega 3 din alge!

Deși mulți evită să mănânce pește la copii până la vârsta de 1 an (fără justificare), uleiul nu are același efect în organism ca și consumul de pește. Potențialul alergic pe care peștele îl poate mânca în pește nu constă în niciuna dintre componentele conținute în uleiul de pește. Discutați cu medicul despre copilul dvs. pentru a obține mai multe informații despre acesta.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.